Bekijk hier alle informatie over het merk Kawai – VDS instrumenten
  • Gratis verzending

  • Gratis retourneren

  • 14 dagen niet goed, geld terug!

  • Fysieke showroom

Kawai

Kawai

Mathijs Van der Steege |

In de wereld van pianomuziek is Kawai een naam die synoniem staat voor excellentie, vakmanschap en innovatie. Al meer dan een eeuw lang heeft dit Japanse merk de toon gezet voor wat pianisten verwachten van een instrument, met een rijke geschiedenis van innovatie en een toewijding aan kwaliteit. Laten we eens kijken naar de opmerkelijke reis en het unieke karakter van Kawai-piano's.

Een Erfenis van Excellentie

Kawai werd opgericht in 1927 door Koichi Kawai in Hamamatsu, Japan. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich toegelegd op het creëren van hoogwaardige piano's die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende pianisten. Met een focus op vakmanschap, precisie en aandacht voor detail, heeft Kawai al snel een reputatie opgebouwd als een van 's werelds meest vooraanstaande pianofabrikanten.

Innovatie in Pianotechnologie

Een van de meest opvallende kenmerken van Kawai is hun voortdurende streven naar innovatie in pianotechnologie. Van de introductie van nieuwe materialen en productietechnieken tot geavanceerde technologieën voor klankweergave en actie, Kawai blijft de grenzen verleggen van wat mogelijk is op het gebied van pianobouw.

Een voorbeeld van deze innovatie is de ontwikkeling van de Millennium III-actie, een revolutionair mechanisme dat gebruik maakt van carboncomposietmaterialen om een ongeëvenaarde speelbaarheid, controle en responsiviteit te bieden. Dit heeft Kawai-piano's tot de favoriete keuze gemaakt van veel professionele pianisten over de hele wereld.

Digitale Piano's en Hybride Instrumenten

Naast akoestische piano's heeft Kawai ook een indrukwekkend assortiment digitale piano's en hybride instrumenten ontwikkeld. Met geavanceerde technologieën voor geluidsweergave, realistische klanken van akoestische piano's en innovatieve functies zoals Bluetooth-connectiviteit en ingebouwde leermiddelen, bieden Kawai's digitale instrumenten een ongeëvenaarde speelervaring voor muzikanten van alle niveaus.

Een Toekomst vol Innovatie

Met een erfenis van excellentie en een toewijding aan innovatie belooft de toekomst van Kawai opwindend te zijn. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige piano's en instrumenten die de artistieke expressie en creativiteit van muzikanten over de hele wereld inspireren en versterken.